3 persoane au fost reținute de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești în urma perchezițiilor efectuate joi dimineață. 25.000 de lei, 8 telefoane mobile și mai multe documente medicale au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În urma perchezițiilor efectuate în această dimineață polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, au reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, 3 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de fals intelectual și abuz în serviciu.

Joi, 10 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat 14 percheziții domiciliare în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals intelectual, complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu, complicitate la fals intelectual și  abuz în serviciu.

Reprezentanţii mai multor şcoli de şoferi din oraş şi ai clinicii Biolife sunt cercetaţi pentru constituirea unei reţele prin care cursanţii şcolilor obţineau fisele medicale completate şi cu avizul “clinic sănătos” fără măcar a se prezenta la medic.  Astfel, şoferii cu afecţiuni, cărora nu le-ar fi fost permis să obţină permise de conducere, au trecut vizita medicală fără a întîmpina vreo problemă.

Cele trei persoane reţinute în baza unor ordonanţe, pentru cîte 24 de ore, sunt asistentele medicale Elena Carmen Savu şi Alina Elena Bălan şi administratorul clinicii Biolife, Ioana Maria Anghel. Astăzi, vor fi prezentate instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

Comments

comments