3.067 de argeșeni s-au vaccinat anti-COVID

0
129

Până în prezent, în Argeș s-au vaccinat 3.067 de persoane. Conform comunicatului de presă transmis de către Comitetul național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19, se pot face înscrieri pe platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/. Doritorii trebuie să acceseze platforma, să-și creeze un cont și să respecte etapele privind desfășurarea procesului de vaccinare. Mai multe detalii găsiți accesând link-ul: https://www.covidarges.ro/vaccinare/inscrieri/

În prima etapă de vaccinare au fost cadrele medicale, urmând cea de-a doua etapă a imunizării. Lista lucrătorilor care vor fi vaccinaţi în etapa a doua cuprinde și personalul din mass-media, pe lângă poştaşi, preoţi şi alte persoane care, prin natura meseriei, iau contact cu publicul zilnic.

„Din categoria persoanelor care deservesc activități esențiale fac parte personalul din domeniul Apărării, ordine publică, siguranță națională, autoritate judecătorească, personalul din sectorul economic vital, cum ar fi procesare, distribuție alimente, pâine, lactate, legume, apă, centrale electrice (transport și distribuție) , medicamente și materiale sanitare, transport de persoane și mărfuri, personalul din învățământ, poștal și curierat, salubritate și deșeuri, personalul din înaltele instituții ale statului (Parlament, președinție), culte religioase”, a precizat Valeriu Gheorghiță la Digi24, care a spus și că această lista a fost transmisă către DSP-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here