Pe 15 decembrie se va deschide la Mioveni prima ediţie a Târgului de Crăciun

 

„€O mare parte din farmecul sărbătorilor de iarnă îl reprezintă târgurile de Crăciun şi feeria multicoloră creată de luminiţele care împodobesc străzile și parcurile. De asemenea, un moment aparte îl reprezintă cumpărăturile specifice acestei perioade, nelipsitele cadouri de Crăciun și emoționanta întâlnire cu bătrânul Moș Crăciun. Iar atunci când le poți găsi pe toate într-un singur loc satisfacția este deplină. În întâmpinarea acestor momente magice, Primăria orașului Mioveni și Centrul Cultural Mioveni vor organiza în perioada 15 – 30 decembrie, prima ediție a ”Târgului de Crăciun – Mioveni 2016” pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia” este invitaţia primarului oraşului Mioveni, Ion Georgescu.

Mai multe detalii despre acest eveniment puteți găsi pe pagina oficială de Facebook Mioveni-Târg de Crăciun!

Târgul va fi deschis în data de 15 decembrie și va funcționa, în Centrul Civic din Mioveni, zi de zi, între orele 09.00 – 22.00, până pe data de 30 decembrie, sau în funcție de disponibilitatea participanților/producătorilor prezenți. În primele zile de după deschidere, respectiv perioada 15-18 decembrie, Primăria Mioveni și Centrul Cultural Mioveni vor organiza timp de patru seri consecutiv, spectacole de muzică, la care vor participa o serie de artiști celebri, mult îndrăgiți atât de copii, cât și de părinți.

Așadar, dragi copii, părinți și bunici vă dăm întâlnire cu Moș Crăciun și cu minunata lume feerică a cadourilor, timp de două săptămâni, doar la Târgul de Crăciun – Mioveni 2016!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here