200 de pisici abandonate, îngrijite la adăpostul din Smeura. Ajută și tu!

Astăzi este Ziua Mondială a Pisicilor! Profităm de ocazie pentru a vă povesti puțin despre situația lăbuțelor de catifea găzduite la adăpostul din Smeura – Tierhilfe Hoffnung.

”În prezent, aproximativ 200 de pisici trăiesc în grija noastră. Pe măsură ce suferința și situația pisicilor devine din ce în ce mai precară și mai mare, am decis în 2018 să ne construim propria căsuță pentru pisici. Aici avem posibilitatea de a adăposti protectorii, împărțiți în funcție de vârstă și statut de vaccin, în grupuri în total 12 camere. În plus, în stația noastră de carantină pentru pisici, putem trata și adăpostitorii corespunzător după operațiile finalizate sau în caz de boală.

La secția noastră mamă-copil, mamele de pisici au voie să-și crească copiii neîntrerupt.

Pentru a reduce suferința pisicilor din România pe termen lung, castrarea este singura soluție. Din acest motiv, cu clinicile noastre mobile, suntem și noi zi după zi pe drumuri în mediul rural pentru a castra cât mai mulți prieteni patrupezi.

Daca te interesează o pisică din Smeura, atunci aruncă o privire pe site-ul nostru https://www.tierhilfe-hoffnung.com/să vezi ce adăpost de animale partener este lângă tine. În plus, apreciem orice sprijin financiar pentru a putea oferi hrană și asistență veterinară protectorilor noștri”, transmite conducerea adăpostului din Smeura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here