20 de minore exploatate sexual la Câmpulung! 19 persoane aduse la audieri

0
667

În urma perchezițiilor din această dimineață din Câmpulung, 19 persoane vor fi aduse la audieri. Potrivit DIICOT, începând cu anul 2015 şi până în prezent, un număr de 4 suspecţi, unul dintre aceştia fiind cadru didactic la o şcoală generală din comuna Poienarii de Muscel, au racolat 20 de tinere minore, pe care le-au adăpostit și exploatat sexual atât în locuințe închiriate cât și în locuințele suspecților situate pe raza municipiului Câmpulung.

Iată şi comunicatul DIICOT:
„Joi, 3 noiembrie, procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Piteşti împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul  Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti au efectuat un număr de 3 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Câmpulung, județul Argeș, într-o cauză vizând săvârşirea de către mai multe persoane a infracţiunilor de trafic de minori, proxenetism, act sexual cu un minor și folosirea pornografiei infantile.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2015 şi până în prezent, un număr de 4 suspecţi, unul dintre aceştia fiind cadru didactic la o şcoală generală din comuna Poienarii de Muscel, au racolat 20 de tinere minore, pe care le-au adăpostit și exploatat sexual atât în locuințe închiriate cât și în locuințele suspecților situate pe raza municipiului Câmpulung.

La sediul DIICOT- Serviciul Teritorial Piteşti vor fi aduse, în vederea audierii, un număr de 19  persoane. Suportul de specialitate a fost asigurat de către  Direcţia de Operaţiuni Speciale. Actiunea a beneficiat de sprijinul I.J.J. Argeș. Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here