Marți, 20 decembrie 2016, Facultatea de Științe Economice și Drept din cadrul Universității din Pitești, organizează începând cu ora 12.00, în amfiteatrul C1 (clădirea fostului Centru de Calcul), evenimentul jubiliar “・0 de ani de învăţământ superior economic la Universitatea din Piteşti”・

Evenimentul marchează 20 de ani de la înfiinţarea programelor de studiu Contabilitate şi Informatică de Gestiune şi Management. De-a lungul celor 20 de ani, peste 2000 de absolvenți ai Universității din Pitești au obținut diploma de licență în domeniile Contabilitate și Management. Mulți dintre acești absolvenți activează în companii și instituții importante din țară și străinătate, au dezvoltat afaceri de succes sau au o carieră în domeniul învățământului și cercetării științifice.

Cu ocazia evenimentului jubiliar vor fi onorați toți cei care au contribuit la înființarea și dezvoltarea celor două programe de studiu: membri ai comunității academice, absolvenți de succes, parteneri din mediul socio-economic etc.

Comments

comments