2.000 de argeșeni, verificați de polițiști. Peste 100 de amenzi pentru nepurtarea măștii de protecție

Activităţile desfăşurate cu scopul prevenirii răspândirii infectării cu virusul SARS COV-2 au caracter permanent, atât pentru polițiști, cât și pentru celelalte structuri cu care se acționează în sistem integrat.

În ultimele 24 de ore, 134 de societăți, din peste 112 locaţii, au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți. Totodată, 129 de mijloace de transport persoane au fost controlate, iar dintre acestea 115 sunt mijloace de transport public în comun. De asemenea, cei 185 de polițiști care s-au aflat la datorie ieri, au verificat, în total, 1.969 de persoane.

Au fost organizate 28 de acțiuni punctuale (din care 25 de acțiuni independente ale polițiștilor, 2 acțiuni cu lucrători I.J.J. Argeș și o acțiune cu reprezentanți ai altor instituții), fiind vizate, în special zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 167 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 15.500 de lei, astfel:
-133 de sancțiuni, în valoare de 12.000 de lei, ca urmare a nepurtării măștii de protecție;
-34 de sancțiuni, în valoare totală de 3.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind deplasarea/libera circulație.

Polițiștii argeșeni vă recomandă să conștientizați importanţa, pentru întreaga comunitate, a măsurilor necesare, precum şi efortul comun pentru limitarea riscului de răspândire a infecţiei cu noul coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.