19 persoane au fost reținute de polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, în noaptea de 26 spre 27 septembrie, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare. Șapte percheziții domiciliare sunt în desfășurare la această oră.

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a persoanelor bănuite că ar fi participat în ziua de 26 septembrie la o stare conflictuală, pe raza comunei Bascov.

În urma administrării probatoriului, 19 persoane au fost reținute pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Totodată, în baza mandatelor emise de Judecătoria Pitești, la data de 27 septembrie a.c. au fost efectuate 7 percheziții domiciliare pe raza comunei Bascov și a municipiului Pitești la locuințele unor persoane bănuite că au participat la starea conflictuală. Activitatea continuă pentru probarea întregii activități infracționale.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI