182 de polițiștii argeșeni, avansați în grad de Ziua Poliției!

Peste 200 de polițiști argeșeni au fost apreciați pentru activitatea desfășurată, cu prilejul Zilei Poliţiei Române. 182 dintre aceștia au fost avansaţi în gradul profesional următor.

Întreaga activitate a Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a fost apreciată de conducerea Poliţiei Române, prin oferirea unei plachete de onoare, ce a fost înmânată domnului inspector-şef, chestor de poliție Badea Marian, în cadrul unei ceremonii festive, desfășurate la data de 22 marti, la Inspectoratul General al Poliţiei Române.

De Buna Vestire, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeș, în cadrul unei sedinţe festive, 22 de ofiţeri şi 11 agenţi de poliţie au fost avansaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim. Alţi 42 de ofiţeri şi 107 agenți de poliţie au fost avansaţi la termen.

De Ziua Poliţiei Române, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a acordat plachete pentru 7 dintre structurile Inspectoratului, în semn de apreciere pentru întreaga activitate, dar și pentru 2 polițiști de ordine publică din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, care s-au remarcat prin inițiativă și interes deosebit în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

De asemenea, prin dispoziţie a inspectorului-şef, au fost acordate mulţumiri scrise poliţiştilor care au avut rezultate deosebite în activitatea profesională, pe parcursul anului 2023 (52 de ofițeri și 23 de agenți de poliție).

Prin importanţa şi semnificaţiile sale, evenimentul consemnat în anul 1822 constituie un moment de referinţă în istoria Poliţiei Române. Înmânarea acestui steag al Agiei a legalizat funcţionarea instituţiei Poliţiei Române.

„Pe 25 martie, s-au împlinit 202 ani de onoare a celor care au ales să acționeze pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță în comunitatea din care facem parte, iar misiunea noastră continuă!” au anunțat polițiștii argeșeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.