18 tone de deșeuri adunate de pe malul Argeșului, doar în zona Prundu Mic

0
105
18 tone de deșeuri adunate de pe malul Argeșului, doar în zona Prundu Mic. În cursul săptămânii trecute, personalul Sistemului de Gospodărire a Apelor Argeș a intervenit pentru igienizarea malului drept al râului Argeș în zona Prundu Mic.
La finalul unei intervenții foarte anevoioase, din cauza înălțimii malului, au fost strânse peste 18 tone de deșeuri de toate categoriile.
S-a acționat cu utilajele din dotare, dar cea mai dificilă misiune a fost a celor 15 salariați din cadrul formațiilor de lucru care au depus eforturi considerabile pentru a strânge și încărca manual gunoiul.
„Conform statutului de funcționare, instituția noastră asigură întreținerea albiilor prin menținerea secțiunilor optime de tranzitare a apelor la debite mari. Astfel, prin programul anual de gospodărire a apelor, se realizează reprofilări de albii, decolmatări și terasamente. Odată cu executarea acestor lucrări, Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea s-a implicat și în igienizarea cursurilor de apă, pentru a veni în sprijinul unităților administrativ teritoriale, cu care își dorește o bună colaborare și suținere în scopul comun al unor ape curate” se arată într-un comunicat al Adminsitrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here