Weekend-ul trecut, PMP Argeș a fost gazda Școlii Regională de Comunicare a PMP. Evenimentul organizat de vicepreședintele Cătălin Bulf la Arefu a reunit peste 50 de participanți din 18 organizații: Argeș, Mehedinți, Dolj, Gorj, Vâlcea, Teleorman, Ilfov, Dâmbovița, Buzău, Brăila, Tulcea, Iași, Maramureș, Hunedoara și București: sectoarele 1, 4, 5 și 6. În cadrul evenimentului au vorbit Eugen Tomac – președintele PMP, Cătălin Bulf – președintele PMP Argeș, Ioana Constantin – secretarul general adjunct al partidului. Au fost prezenți și vicepreședinții Nicolae Davițoiu și Ștefan Florescu, dar și președintele Organizației de Tineret, Lucian Lupu.

Reprezentanții echipelor de comunicare din organizații au simulat conferințe și declarații de presă, discuții cu cetățenii, dar și crearea și prezentarea de comunicate de presă și ședințe interne de partid. Workshopurile au fost conduse de secretarul executiv al PMP și coordonator al comunicării – Alin Baciu și de Irina Colița – șefa biroului de presă.

”Am bucuria să constat, din nou, că la capitolul “comunicare”, suntem complet acoperiți. Am cunoscut, zilele trecute, la Școala de comunicare a PMP, desfășurată de această dată, în Argeș, oameni vechi sau noi, dar la fel de implicați și muncitori. Sunt oameni din toată țara care au grijă să ducă mai departe mesajele si proiectele PMP din convingere și cu o dăruire admirabile. Felicitări întregii echipe!”, a declarat președintele Eugen Tomac.

Comments

comments