Sancţiuni aplicate de poliţiştii rutieri. În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 164 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 39.027 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 14 permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti au depistat un minor de 17 ani, din comuna Poenari, judeţul Neamţ, care conducea un autoturism pe str. Trivale din municipiul Piteşti, fără a poseda permis de conducere şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 şi 336 din Codul Penal.

În data de 28 noiembrie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, pe strada Depozitelor din municipiul Piteşti. Din cercetări poliţiştii au stabilit că, M. Daniela, de 41 de ani, din municipiul Brăila, profitând de neatenţia părţii vătămate ar fi sustras autoturismul, lăsat pornit, cu scopul de a-l folosi. Femeia ar fi condus autoturismul aproximativ 100 m, fără a deţine permis de conducere şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 230, 335 şi 337 din Codul Penal.

Comments

comments