Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu anunţă pe pagina sa de Facebook că perioada de depunere a dosarelor pentru achiziția unui imobil în blocul T14 de pe strada 1 Decembrie din Mioveni se încheie pe data de 16 ianuarie, la ora 16.00.

„Locuințele din Blocul T14 sunt finisate la cheie, au centrale termine, aparate de aer condiționat, instalații sanitare, chiuvete, căzi de baie, geam termopan cu barieră termică, instalații electrice și de încălzire, lămpi de iluminat, gresie și faianță de calitate superioară, fapt care se reflectă și în prețul afișat.
De menționat faptul că blocul beneficiază de parcare publică situată în zona de proximitate a imobilului, iar locurile limitate de parcare de la subsol sunt atribuite apartamentelor 7, 8, 11,12, 15,16, 19, 20, 21, 22.
Avansul necesar pentru achiziţionarea unei locuinţe din blocul T14 este de minimum 15% din preţul de pornire al licitaţiei pentru o garsonieră, respectiv de minimum 10% din preţul de pornire al licitaţiei pentru un apartament cu 2 camere. Plata se poate face în rate eşalonate pe maximum 20 de ani, în funcţie de opţiunea şi veniturile cumpărătorului”, precizează edilul.

Comments

comments