16 autospeciale Dacia Logan noi pentru Poliția Argeș. Valoarea achiziției se ridică la peste 770.000 de lei

Miercuri, 6 iulie, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș va primi șaisprezece autospeciale Dacia Logan noi pentru structurile operative din județul nostru. Autospecialele, inscripționate și dotate cu rampă de lumini și stație radio de emisie-recepție, vor fi ridicate din București, în urma repartizării făcute de Inspectoratul General al Poliției Române, urmând a fi utilizate de structurile operative de Poliție Rutieră. Valoarea achiziției se ridică la peste 770.000 de lei.

Pentru prevenirea producerii accidentelor de circulaţie, poliţiştii argeșeni recomandă conducătorilor auto să adopte în permanență o conduită preventivă în trafic, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri, să dea dovadă de răbdare, politețe față de ceilalți participanți și să acorde atenție celorlalte categorii – pietoni, în special copii, bicicliști, motocicliști.

Înainte de începerea deplasării, interesați-vă cu privire la traseul care urmează a fi parcurs, la condițiile meteo-rutiere și starea părții carosabile, verificați funcționarea sistemelor de siguranță din dotarea autovehiculului și respectați eventualele semnalizări temporare sau restricții de circulație întâlnite cu ocazia deplasării.

Pe timpul călătoriei cu autovehiculul, recomandăm şoferilor să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze distanţa de siguranţă în mers, pentru a putea opri în siguranţă şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Atunci când circulați prin zone aglomerate sau cu trafic pietonal intens, reduceți viteza până la limita care să vă permită să nu fiți surprinși de eventuale obstacole. Pietonii sunt sfătuiți să se deplaseze numai pe trotuar sau acostament, iar traversarea să se facă numai prin locurile special marcate, după ce s-au asigurat că intenția a fost observată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here