158 de elevi, viitori polițiști, în practică la IJP Argeș

Începând de astăzi, și până în luna aprilie, o nouă serie de elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina va efectua stagiul de practică în cadrul IJP Argeș, anunță biroul de presă al instituției.

Cei 158 de elevi s-au prezentat, astăzi, entuziaști, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, pentru prima zi din această perioadă specială în care vor lua contact cu aspectele practice ale muncii de poliție.

Acestora li s-a urat bun venit şi au fost instruiți cu privire la activitățile ce urmează să le desfășoare, precum și la conduita pe care trebuie să o adopte pe parcursul stagiului de practică.

Ulterior, au fost repartizaţi structurilor unde vor dobândi cunoștințe teoretice și practice necesare în exercitarea profesiei.

Pe perioada stagiului de practică, fiecare dintre elevi se va afla sub îndrumarea unui poliţist cu experienţă, un tutore, care are rolul de a-l sprijini în aprofundarea cunoştinţelor de specialitate, pentru ca odată cu examenul final să-și pună în valoare cunoștințele teoretice și practice acumulate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.