15 studenți în practică la Jandarmeria Argeş

După elevii școlilor de subofițeri, astăzi, le-a venit rândul studenților Academiei de Poliție ”Al. I. Cuza” București să își desfășoare stagiul de practică în cadrul Jandarmeriei Argeș. Astfel, începând de astăzi și până pe 08 august, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeș se va desfăşura stagiul de practică pentru 15 studenți care provin din Academia de Poliție “Al. I. Cuza” București.

În cadrul acestui stagiu tinerii jandarmi vor desfăşura misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice având astfel posibilitatea să-şi însuşească deprinderile practice specifice activităţii de ofițer jandarm.

O parte a stagiului de practică se va desfășura în cadrul Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri, iar unul dintre studenți va executa activități în cadrul compartimentului Juridic.

”La finalul stagiului, studenții vor fi apreciaţi pentru activitatea desfăşurată şi li se vor acorda calificative care vor transmise instituției de învăţământ. Le dorim acestora mult succes în cariera militară!”, transmite Birou de Presă al Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here