14 permise de conducere, reţinute în ultimele 24 de ore în Argeş şi mai mulţi şoferi prinşi beţi la volan

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri. În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 180 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 38.187 de lei și au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 14 de permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.

Conduceau sub influența băuturilor alcoolice

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, l-au depistat, pe DN 7C, în comuna Bascov, pe G.I., de 41 de ani, din comuna Corbi, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, l-au depistat pe I.M., de 52 de ani, din București, în timp ce conducea, pe DN7 Ștefănești, un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la Spitalul de Geriatrie si Boli Cronice Ștefănești pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Conducea un autoturism cu numere expirate

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, l-au depistat, pe raza comunei Uda, pe U.P., de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având numerele de înmatriculare provizorii expirate. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art.334 din Codul Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here