Maratonul Olteniei își redeschide porțile iubitorilor de mișcare în aer liber, pe 29 și 30 august, pentru al treilea an consecutiv.

Cicliști și alergători profesioniști sau amatori din toată țara și-au luat angajamentul că vor transforma kilometri în energie pentru bine. Toti cei interesați să se înscrie la Maratonul Olteniei o pot face până pe 27 august pe website-ul competiției www.maratonulolteniei.ro, prin completarea formularului pentru tipul de competiție ales.

Participarea este deschisă tuturor doritorilor pe baza unei taxe care variază în funcție de data înscrierii. Pentru cursele de alergare (de 10 sau de 21 de kilometri) este percepută o taxa de înscriere de 45 de lei, iar pentru cele de mountain biking (de 33 și 51 de kilometri), taxa este de 50 de lei, daca acestea sunt achitate până pe 27 august.

Participanții care vor să participe în ambele zile beneficiază de o reducere, taxa fiind de 75 lei. Pentru plata taxei până la această dată, participanții au la dispoziție mai multe variante: numerar în magazinele HyperSport, cu card bancar sau prin transfer bancar.

Începând cu data de 28 august, taxele de participare sunt de 70 lei pentru cursele de alergare, respectiv 75 lei pentru cele de mountain biking, iar cei care vor sa participe în ambele zile o pot face achitând valoarea de 100 lei pentru pachetul de o cursă de alergare și o cursă de mountain biking.

Cei care doresc să se înscrie dupa data de 28 august, vor mai putea achita taxele doar numerar, vineri, 28 august, în Parcul Zăvoi, între orele 16:00 – 22:00 sau în zilele de concurs, conform programului, în intervalul orar 07:00 – 09:00. Cine s-a înscris până acum la Maratonul Olteniei? 69 de cicliști și 70 de alergători din toată țara au acceptat până acum provocarea de a participa la cel mai important maraton de mountain biking și alergare din Oltenia.

Aproximativ 70% dintre cei înscriși la competițiile de alergare s-au hotărât să petreacă mai mult timp bucurându-se de frumoasele împrejurimi ale municipiului Râmnicu Vâlcea și au optat pentru traseul de semi-maraton (21 de kilometri). În ceea ce priveste competițiile de ciclism, cei mai multi participanți s-au orientat către cursa scurtă, 64 % dintre cei înscriși pentru mountain biking au ales cursa de 33 de kilometri. Până la acest moment, domnii au fost cei mai deciși să participe, 75,5% din numărul total al celor înscriși sunt bărbați.

Cine se poate înscrie la Maratonul Olteniei?

Orice persoanã care a împlinit 18 ani se poate alãtura participanților la Maratonul Olteniei. Chiar și copii care nu au împlinit 18 ani pot participa, însã cu acordul scris și însoțiți de un pãrinte sau tutore legal. Ca și în cazul altor competiții de profil, întrega responsabilitate legatã de participarea minorului la competiție revine adultului însoțitor. Copiii vor fi însoțiți de unul dintre pãrinți pe toatã durata traseului, distanța între copil și pãrinte nu trebuie sã depãșeascã 10 metri, altfel cei doi vor fi descalificați. Participarea copiiilor sub 14 ani nu este recomandatã, având în vedere gradul de dificultate al traseelor.

Despre Maratonul Olteniei

Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ România, aflat la cea de-a treia ediție. Maratonul Olteniei este organizat cu sprijinul Adrem Invest – în calitate de partener principal, alãturi de firma de avocaturã Þuca Zbârcea & Asociaþii și Ciga Energy – în calitate de parteneri Gold și Fine Consulting, LeasePlan și Reinvest – în calitate de parteneri Silver.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Adevãrul, Kiss FM, CSR Media și Realitatea.

Maratonul Olteniei este organizat de Hyper Sport și Padina Fest cu sprijinul Primãriei Municipiului Râmnicu Vâlcea și al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea.

Înscrieri și informații despre eveniment pe:
http://www.maratonulolteniei.ro/
Informații și rãspunsuri la întrebãri pe:
https://www.facebook.com/energiepentrubine și www.energiepentrubine.ro

Departamentul Relații Publice, Brand și Marketing CEZ România

Comments

comments