13 șoferi, lăsați fără permise de polițiștii argeșeni! Tineri prinși beți la volan

Sancţiuni aplicate de poliţiştii rutieri. În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 214 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 50.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 13 permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

Prinși conducând beți

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș au depistat un tânăr de 23 de ani, din Cepari, care conducea un autoturism pe strada Rm. Vâlcea din municipiul Curtea de Argeș, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Tânărului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 29 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe strada Elena Cuza de pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Tânărului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.