Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri. În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 131 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 33.550 de lei și au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 13 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

Conduceau sub influența băuturilor alcoolice

Marţi, 6 iunie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș l-au depistat, pe D.J. 659, comuna Bradu, pe S.D.G., de 48 de ani, din comuna Berevoești, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 336 din Codul Penal.

Tot marţi, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, l-au depistat, pe D.J. 731, comuna Piscani, pe E.I, de 49 de ani, din comuna Pietroșani, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 336 din Codul Penal.

Un alt şofer de 34 de ani din comuna Albota a fost prins beat la volan de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, pe D.N. 65, comuna Albota. Tânărului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 336 din Codul Penal.

Conducea un autovehicul neînmatriculat

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu l-au depistat, pe D.J. 704E, pe raza comunei Drăganu, pe T.I.D., de 25 de ani, din comuna Merișani, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 334 din Codul Penal.

Comments

comments