13 permise reţinute în Argeş, într-o singură zi. Mai mulţi şoferi prinşi beţi, printre care şi unul de 70 de ani

0
901

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri. În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 111 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 38.030 de lei și au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 13 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Mai mulţi şoferi au fost prinşi beţi la volan

În data de 07 mai, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni au depistat pe D.C. Bălileşti, pe B.I., de 24 de ani, din comuna Bălilești, care conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Racoviţa Mioveni unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 336 din Codul Penal.

În ziua de 07 mai, polițiștii Secției de Poliție Rurală Tigveni l-au depistat pe M.N., de 54 de ani, din comuna Valea Danului, care conducea un autoturism pe D.C. Șuici-Valea Calului, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la Spitalul Curtea de Argeș, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 336 din Codul Penal.

În ziua de 07 mai., polițiștii Secției de Poliție Rurală Tigveni l-au depistat pe raza comunei Șuici pe B.M., de 70 de ani, din aceeași localitate, care conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Conducatorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Curtea de Argeș, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 336 din Codul Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here