12 percheziții domiciliare în Argeș! Bandă de hoți destructurată

696 views

Percheziții la persoane bănuite de infracțiuni contra patrimoniului. În această diminață, poliţişti ai Inspectoratului de Poliție Județean Argeș efectuează 12 percheziţii domiciliare în județul Argeș, la locuințele unor persoane bănuite de infracțiuni contra patrimoniului.

Pe 17 aprilie, poliţişti ai Poliției Orașului Câmpulung și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, efectuează 12 percheziţii domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, tăinuire și complicitate la furt. Din cercetări a reieșit că, în perioada decembrie 2017 – aprilie, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în locuințe și societăți comerciale situate pe raza județului Argeș, de unde ar fi sustras diverse bunuri.

Prejudiciul este estimat la aproximativ 45.000 de lei. Nouă persoane vor fi conduse la sediul Poliției Orașului Câmpulung, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Comments

comments