11 permise de conducere reţinute în ultimele 24 de ore de poliţiştii argeşeni

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri. În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai  structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 255 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 57.157lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 11 de permise de conducere şi au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

Conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, l-au depistat, pe DN 67B, în localitatea Moșoaia, pe C.I.L., de 38 de ani, din municipiul Pitești, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.335 din Codul Penal.

Conducea sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, l-au depistat, pe strada Libertății, pe B.S., de 43 de ani, din Pitești, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean Argeș, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here