Cei mai mulţi câştigători la Loteria fiscală, respectiv 709 din cei peste 4.200 înregistraţi până săptămâna trecută sunt din judeţe ale Moldovei – Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui, iar cei mai puţini, 307, sunt din Oltenia – Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea. În Muntenia au fost depuse documente din partea a 496 de persoane care au câştigat la Loteria bonurilor fiscale. Cei mai mulţi câştigători, adică 168, sunt din judeţul Prahova. În judeţul Argeş, au câştigat la Loteria bonurilor fiscale 107 persoane, în Dâmboviţa sunt 71 de câştigători, în judeţul Ialomiţa sunt 52 de câştigători, iar în Teleorman sunt 51 de persoane care au depus documentele la Direcţia de Finanţe Publice pentru a-şi revendica premii.

Cele mai puţine persoane care au câştigat la această loterie sunt din judeţele Giurgiu şi Călăraşi, unde s-au înregistrat la direcţiile de finanţe publice 24, respectiv 23 de câştigători. n urma extragerii, sunt câştigătoare bonurile fiscale în valoare de 6 lei emise la 7 februarie.

Persoanele care au bonuri câştigătoare îşi pot revendica premiile în maxim 30 de zile de la data extragerii. Plata câştigurilor va fi făcută de Ministerul Finanţelor în termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor.

Loteria va fi organizată lunar, în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară, dar va putea fi organizată şi ocazional, de Sărbători.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI