Liceul este locul unde elevii aleg să vină pentru a îşi construi un viitor cât mai bun. Succesul se bazează pe exemplul profesorilor şi dorinţa tinerilor de a reuşi, dar ziua de studiu începe şi mai bine atunci când cu toţii păşesc într-un spaţiu amenajat cu grijă şi drag.

Pe 6 iunie 2018, echipa ADIENT TRIM Piteşti alături de elevi şi cadre didactice, au transformat curtea Liceul Tehnologic ,,Petre Ionescu Muscel” într-un peisaj de poveste.

În cadrul unei acţiuni de voluntariat au plantat 100 de butaşi de trandafiri − “100 de trandafiri” pentru un liceu de nota 10!

Cu zâmbetul pe buze, toţi cei prezenţi au fost uniţi de bucuria de a lucra împreună, iar rezultatele au fost pe măsură.

“Aici, la ADIENT, credem în educaţie şi în capacitatea tinerelor generaţii de a schimba cu adevărat ceva. De aceea, am ales să venim la Liceul Tehnologic ,,Petre Ionescu Muscel” pentru a aduce o frumoasă pată de culoare şi a ne arăta sprijinul faţă de această instituţie de învăţământ. Mulţumim elevilor şi profesorilor pentru găzduire şi sperăm să avem o colaborare pe termen cât mai lung” a spus Liliana Bica, HR Plant Manager ADIENT TRIM Piteşti.

“Astăzi liceul nostru a înflorit. Suntem la al doilea eveniment în cadrul acestui proiect, după activitatea ce a vizat dezvoltarea personală, sub coordonarea doamnei Liliana Bica. Egida propusă, ,,100 de trandafiri pentru un liceu de nota 10” ne onorează, dar în același timp ne obligă să ne ridicăm la nivelul așteptărilor. Suntem siguri că acest parteneriat va fi solid și de durată” a adăugat Ovidiu – George Nicuţ, Directorul Liceului Tehnologic ,,Petre Ionescu Muscel”

ADIENT TRIM Piteşti susţine educaţia şi modelul de învăţământ dual, care oferă liceenilor posibilitatea de a obţine o calificare profesională, experienţă practică şi un loc de muncă asigurat la finalizarea studiilor.

Mai multe detalii despre oportunităţile profesionale din cadrul fabricii ADIENT sunt disponibile la numărul de telefon 0734 700 166 sau la sediul din Piteşti, Bld. Nicolae Bălcescu, nr. 64.

 

Comments

comments