Ați crezut că v-ați găsit rochia de mireasă a viselor dvs., dar există acum un alt model care vă pune la îndoială tot ceea ce știați cu siguranță acum 5 minute?

Aproape fiecare mireasă s-a trezit în exact această situație în timpul cumpărăturilor de rochii de mireasă. Încercarea de a alege între două (sau mai multe) stiluri de rochii lucrate manual cu țesături rafinate, care vă reflectă personalitatea și vi se potrivesc perfect, însă care sunt aproape complet opuse, se poate simți ca o sarcină imposibilă!

Iată ce trebuie să faceți atunci când sunteți indecisă între două rochii de mireasă pe care le iubiți din diferite motive. Dacă vă străduiți să parcurgeți majoritatea acestor pași înainte de a vă hotărî asupra modelului, vă putem garanta cu bucurie că nu veți avea regrete cu privire la alegerea dvs.

1. Întrebați anturajul
Persoanele pe care ați ales să le aduceți cu dvs. la probă sunt deja familiarizate cu stilul dvs. zilnic și cu lista de cerințe pentru rochii de mireasă. De asemenea, nu vor putea să-și stăpânească entuziasmul atunci când ieșiți din camera de probă în rochia perfectă, iar acest lucru ar putea fi cel mai bun indiciu că ați găsit-o.

2. Țineți cont de opinia unui expert
Designerii și consultanții de rochii de mireasă au un ochi natural pentru stil și o mulțime de experiență acumulată ajutând mirese să găsească rochia perfectă. Obținerea perspectivei cuiva care nu vă este prieten sau membru al familiei vă poate oferi feedbackul obiectiv de care aveți nevoie. Cereți păreri sincere și directe, pentru a vă ajuta cu această decizie dificilă.

3. Încercați să vă imaginați întreaga ținută
Aveți în minte o anumită coafură, o pereche superbă de tocuri de designer sau un accesoriu obligatoriu? Este posibil să existe o rochie care se pretează cel mai bine la asocierea cu aceste detalii. Înainte de a vă alege rochia de mireasă, încercați să vă imaginați cum s-ar potrivi modelul ales cu toate aceste elemente la care nu puteți renunța.

4. Aveți încredere în instinctele dvs.
Dacă v-ați concentrat atenția asupra unui design specific atunci când ați început căutarea rochiei de mireasă și ați ajuns la ceva similar ca una dintre opțiunile finale, este posibil să fie stilul care vă atrage cu adevărat. Câteodată, primul instinct este și cel mai bun.

5. Enumerați argumentele și contraargumentele
Evaluați cum arată, se simte și se potrivește fiecare rochie cu ceea ce ați planificat pentru ziua nunții dvs. Ce caracteristici vă plac cel mai mult? Vă deranjează ceva? Vedeți dacă această comparație ajută un anumit model să iasă în evidență!

6. Uitați-vă la viitor
Poate că este timpul să consultați globul de cristal? Alegerea unui stil atemporal înseamnă că aveți mai puține șanse ca rochia de mireasă să pară învechită în poze, peste ani și ani. Întrebați orice mireasă din anii ’80 cu mâneci bufante. S-ar putea să ajungeți să aveți o piesă de moștenire frumoasă pentru o persoană dragă în viitor.

7. Revizitați fiecare stil
Luați în considerare rezervarea unei alte sesiune de probă, pentru a încerca din nou alegerile dvs. de top. Lăsați anturajul acasă pentru o probă solitară a modelelor preferate sau aduceți pe cineva, pentru a doua opinie dacă ați fost singură la prima probă.

8. Alegeți în funcție de ce simțiți
Dacă vi se pare că nu există nicio soluție la dilema rochiei de mireasă, ar putea fi timpul să aruncați o monedă! Nu este vorba despre a vă lăsa decizia la voia întâmplării, ci de a dezvălui modul în care vă simțiți cu adevărat despre fiecare opțiune. Veți ști imediat dacă sunteți încântată în secret de rezultat!

9. Plănuiți o schimbare de ținută
Cine spune că nu puteți purta două rochii de mireasă? Dacă bugetul vă permite, alegeți ambele rochii și distrați-vă, dezvăluind o a doua rochie la petrecere.

10. Luați în considerare un design personalizat
Este posibil să fi găsit detalii care vă plac, dar nicio rochie de mireasă care să bifeze toate aspectele. De ce să nu încercați să lucrați cu un designer pentru a combina tot ceea ce vă place într-o rochie unică? Aceștia vă pot ajuta să asortați un corset cu o fustă potrivită și să adăugați o mânecă sau un detaliu de înfrumusețare, pentru o rochie complet personalizată.

Comments

comments