1 octombrie, ultima zi de plată pentru taxele şi impozitele locale, fără penalităţi. Primăria Piteşti oferă metode electronice de achitare

611 views

Având în vedere că termenul de plată de la data de 30.09.2018 expiră într-o zi nelucrătoare, plata impozitului pe clădiri, impozitului pe terenuri și impozitului pe mijloacele de transport, se prelungește până la data de 01.10.2018, inclusiv, a anunţat Primăria Piteşti.

Primăria Municipiului Piteşti vă oferă alternativa plăţii online a impozitelor şi taxelor locale, precum și a amenzilor contravenționale, cu cardul bancar, prin Internet, fără comision, la adresele: www.primariapitesti.ro şi www.ghiseul.ro, ambele sisteme fiind disponibile şi funcţionează 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

La adresa www.ghiseul.ro, contribuabilii persoane fizice, pot obține online datele de acces în secțiunea “Solicitare date de acces”. Autentificarea în sistem se realizează în secțiunea “Plată cu autentificare” unde persoanele fizice pot vizualiza și achita prin intermediul cardurilor de debit și al cardurilor de credit, utilizând Internetul, impozitul pe clădiri, impozitul pe terenuri și impozitul pe mijloacele de transport.

În secțiunile “Plată amenzi/Plată fără autentificare” persoanele fizice pot achita amenzile/alte taxe locale.

Pentru plățile efectuate cu cardul bancar contribuabilii nu datorează comision.

Comments

comments