1 octombrie, ultima zi de plată, fără majorări de întârziere, a impozitelor și taxelor locale

0
107

1 octombrie este ultima zi de plată, fără majorări de întârziere, a impozitelor și taxelor locale, aferente semestrului al doilea, pe anul în curs. Locuitorii orașului Mioveni care nu şi-au achitat încă impozitele și taxele locale mai au încă vreme până luni, 1 octombrie, când este ultima zi de plată.

Potrivit Codului Fiscal, cele două termene de scadenţă pentru impozitele locale sunt 31 martie şi 30 septembrie. Primul termen a trecut deja (la care se puteau acorda şi bonificaţii), iar cel de-al doilea se prelungeşte automat până luni, 1 octombrie 2018, pentru că 30 septembrie pică într-o zi nelucrătoare. După această dată, se vor calcula majorări de întârziere în cuantum de 1% pe lună, până la data plăţii.

Programul de încasări la ghişeele casieriilor Serviciului de Impozite şi Taxe al Primărie Mioveni este:
Luni, Miercuri: 08.00-16.00
Marți, Joi:08-17.00
Vineri: 08.00 – 14.00

Reamintim că plata impozitelor se poate efectua şi cu cardul bancar la adresa www.ghiseul.ro – secţiunea Primăria oraşului Mioveni. Pentru plăţile efectuate cu carduri prin intermediul ghişeului virtual de plăţi contribuabilii nu datorează comision. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0348/455.666 sau pe e-mail, la adresa taxemioveni@gmail.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here