1.000 de argeșeni au petrecut într-un club din Budeasa, unde a cântat un celebru manelist

0
122

Aproximativ 1.000 de oameni s-au strâns în noaptea de vineri spre sâmbătă la un club din Budeasa, unde a cântat un celebru manelist. Nu s-au respectat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului, iar polițiștii l-au amendat pe patronul clubului. De asemenea, potrivit primarului din Budeasa, Nicolae Rachieru, activitatea localului a fost suspendată pentru 30 de zile.

”În noaptea de 1 spre 2 octombrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au constatat că la un local de pe raza comunei Budeasa era în desfășurare un eveniment cu participarea unui număr mare de persoane, fără respectarea măsurilor specifice de prevenire a răspândirii coronavirusului, iar la locație muzica era la o intensitate ridicată.

Ca urmare a celor constatate, reprezentantul agentului economic a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de prevenirea și combaterea pandemiei de Covid-19, precum și cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, urmând să fie înaintată propunerea de suspendare a activității localului către autoritatea locală”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here