Dacă la un moment dat se părea că CSM Piteşti nu va avea contracandidat la promovarea în Liga a III-a, situaţia s-a încurcat teribil şi asta în primul rând datorită Şcolii de Fotbal „Dani Coman”. Totul a pornit de la marea dorinţă a lui Coman de a face performanţă, motiv pentru care acesta şi-a înscris echipa în Liga a IV-a. Din păcate pentru el, tot în aceeaşi ligă se află şi echipa primarului Tudor Pendiuc, echipă care trebuie neapărat să promoveze, pentru ca edilul să nu aibă probleme electorale. Aşa se face că între cele două echipe s-a pornit o luptă inegală, în primul rând din cauza influenţelor. Dacă Şcoala „Dani Coman” nu are niciun sprijin din partea cavalerilor fluierului, echipa lui Pendiuc este sprijinită permanent de arbitri.

Cum diferenţa dintre cele două echipe este de numai trei puncte în favoarea CSM-ului, jocul direct va decide multe. Se aşteaptă deci, peste trei etape, un adevărat război, şi suntem curioşi să vedem cum vor acţiona arbitrii, cei de care va depinde soarta întâlnirii.

Totul depinde de meciul direct

Din motive lesne de înţeles, fără să îşi dea numele, un oficial de la „Dani Coman” ne-a spus: „M-am săturat să aud pe toată lumea că anul acesta va promova CSM-ul. Păi noi ce aveam, să nu promovăm? Suntem ciumaţi? Avem o mână sau un picior lipsă? Lasă, că vedem noi în meciul direct cine e mai bun. Dacă vom fi arbitraţi corect, nu au cum să ne bată!”Durerea mare a primarului ar fi legată nu numai de problemele de la alegeri, ci şi de pierderea bugetului pe care l-a băgat la echipă. Este cunoscut de toată lumea că, la ora actuală, CSM-ul are un buget de 5 miliarde de lei vechi, sumă imensă pentru Liga a IV-a.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI