Joi, 2 noiembrie 2017, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş a premiat excelenţa în afaceri, prin Topul Firmelor din Argeş, ediţia XXII, în ambianţa deopotrivă elegantă şi selectă a Complexului Star Plaza din Bascov.

La eveniment au fost prezenţi peste 250 de invitaţi, reprezentanţi ai mediului de afaceri, ai administraţiei locale, invitaţi ai corpului diplomatic etc.

„€Topul firmelor răsplăteşte efortul anual al celor mai performante firme cu sediul social în judeţul Argeş. Este cel mai important eveniment de afaceri pe care camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş îl organizează anual. Prezeneţa managerilor firmelor premiate şi nu numai face acest eveniment unul de referinţă pentru mediul de afaceri argeşean. S-au clasificat pentru a fi premiate un număr de 1432 de firme dintr-un total de 16.001 cu bilant depus. 8,9% din toate au fost fi premiate! Felicitări celor mai buni!” a explicat George Caval, Preşedinte CCIA Argeş.

În judeţul nostru activează peste 16.000 de companii, iar dintre acestea, în baza rezultatelor economico-financiare din anul 2016, un număr de 1.432 s-au clasat în top 3 şi au fost premiate în cadrul Topului Firmelor din Argeş. S-au premiat cele mai bune firme din cercetare, dezvoltare şi high tech, industrie, agricultură, pescuit şi piscicultură, construcţii, servicii, comerţ, turism.

Întâlnirea de joi seară a fost un prilej de aniversare şi de bilanţ şi o întâlnire a celor mai importanţi oameni de afaceri argeşeni, de creare a unor noi parteneriate şi oportunităţi de dezvoltare. Anual, este realizat clasamentul firmelor din judeţ ce au obţinut rezultate deosebite în activitatea desfăşurată conform unei metodologii unitare la nivel naţional, elaborate de sistemul cameral din România, oferind posibilitatea clasificării firmelor după criterii unitare, la nivel judeţean şi naţional.

Alături de administraţia locală au mai fost prezenţi primarii celor mai importante localităţi din Argeş, parlamentari, reprezentanţi ai instituţiilor deconcentrate etc. Printre invitaţii speciali ai serii s-au numărat Vladimir Valky – ambasadorul Cehiei în România şi Milan Peprnik – şeful Departamentului Economic al Ambasadei Cehiei în România, Marco Giungi – ambasadorul Italiei, Maria Luisa Lapresa – şeful Biroul Economic şi Comercial al Ambasadei Italiei, Daniel Filip Tandreu – consilierul pe probleme economice al Ambasadei Germaniei în România, Bogdan Pandelică – Ministru Secretar de Stat, Preşedinte ANPC, Gabriela Zoană – director ONRC, Sorin Dimitriu – preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, Liviu Muşat – director ADR Sud Muntenia.

Un alt invitat special al evenimentului de joi seară a fost actorul Constantin Cotimanis prezentând pentru oamenii de afaceri prezenţi şi invitaţi, un scurt moment artistic, fiind răsplătit la final cu aplauze.

Comments

comments