„TANGO AMORE”. Un spectacol cu tangouri argentiniene la Teatrul „Alexandru Davila” Pitești

„TANGO AMORE”. Un spectacol cu tangouri argentiniene la Teatrul „Alexandru Davila” Pitești. Teatrul Alexandru Davila Pitești aduce o surpriză publicului cu cea dintâi premieră a acestui an. Pe 22 și 23 ianuarie, de la ora 19.00, în sala mare, vom vedea un spectacol cu adevărat deosebit pe care îl vom prezenta publicului spectator printr-un un periplu prin cele mai celebre tangouri.

”Tango Amore” este un spectacol cu o coregrafie specială, realizată de Amalia Mîndruțiu și regia artistică semnată de Beatrice Rancea.

Tangoul, unul dintre cele mai pasionale dansuri din lume și balerinii care sunt puși pe deplin în valoare în acest spectacol, dau viață celor mai puternice și contradictorii stări: pasiune, iubire, gelozie, deziluzie și singurătate.

Repertoriul spectacolului este alcătuit din muzică tradițională argentiniană, din piese precum ”La Cumparsita” de Gerardo Matos Rodiguez, ”Por una Cabeza”, de Carlos Gardel și alte piese consacrate de tango argentinian, cum ar fi unicul ”Soledad” de Astor Piazzolla.

”Tango Amore” este un spectacol construit din celebre tangouri argentiniene dansate cu pasiune de balerinii Andreea Dragnea, Andreea Drugulescu, Mirela Irinel Dumitru, Denisa Mikesz, Maria Popa, Liliana Preda, Ramona Titov, Ruxandra Tomescu, Valentin Dobriță, Silviu Dobriță, Adrian Golescu, Daniel Maricescu, Vlad Sandu și actrița Gabriela Stanciu.

”Este un spectacol în care dansatorii aduc un omagiu nemuritorului și  îndrăgitului tango. Prin mișcările temperamentale sau pasionale, ei aduc la viață atmosfera caldă și misterioasă a tavernelor argentiniene. Spectatorii se vor bucura de muzică, mișcare și un ambient fermecător.” (Amalia Mîndruțiu, coregraf).

”Spectacolul ”Tango Amore” este un spectacol gândit și creat special pentru a oferi publicului spectator o seară deosebită, alături de minunații artiști dansatori ai Secției de Revistă a Teatrului Alexandru Davila Pitești, care evoluează sub îndrumarea unei mari artiste, o profesionistă a dansului – coregrafa Amalia Mîndruțiu. Imi doresc ca la sfârșitul spectacolului să părăsiți sala în pași de dans, cu muzică în suflet, în inimă, să priviți viața cu mai mult optimism și să vă bucurați de frumusețea fiecărei clipe pe care să începeți să o trăiți într-un pasional TANGO cu viața.” (Beatrice Rancea, regizor).

Spectacolul are o durată de 60 de minute și nu are restricție de vârstă.

Biletele pot fi achiziționate online de pe platforma www.mystage.ro – https://www.mystage.ro/spectacole/tango-amore-3071?af=41 şi de la Agenţia de bilete a teatrului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here