Primarul din Mioveni, mesaj emoționant: Mulțumim cadrelor medicale! Dovada efortului sunt sutele de pacienți vindecați la Mioveni

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, transmite un mesaj emoționant, de mulțumire și susținere, cadrelor medicale din Mioveni:Au trecut opt luni de când, fără pauză, medicii, asistentele, echipajele de ambulanță, restul personalului medical și auxiliar duc o luptă inegală cu un inamic invizibil și perfid. Urmărind ritmul în continuă creștere al ratei de infectare și cifrele oficiale raportate în ultimele zile atât la nivel national, cât și local, se prefigurează, din păcate, un nou vârf al îmbolnăvirilor cu coronavirus. Din nou, toate așteptările noastre, speranțele de vindecare și amalgamul de sentimente se vor îndrepta către medici, celor cărora le vom încredința viața, fie că vorbim de noi, de părinții noștrii, de familie, rude sau prieteni.

Astfel, transmit mesajul meu de susținere și mulțumire tuturor cadrelor medicale implicate în efortul comun de luptă împotriva pandemiei, asigurându-vă de toată recunoștința mea personală, cât și a comunității. Întregii echipe de profesioniști din cadrul Spitalului Orășeneșc Mioveni, managerului Horia Trăilă, cu precădere personalului din secția Boli Infecțioase le transmit cele mai sincere sentimente de mulțumire. Dovada reușitelor și a efortului depus zi de zi, oră de oră de dumneavoastră sunt zecile de vieți salvate la limită și sutele pe pacienți vindecați la Mioveni.

Medicii au devenit eroii acestor vremuri, sunt eroii tuturor celor care respectă regulile de protecție sanitară impuse. Deși sunt ghidați în activitate de obligația morală de a respecta Juramantul lui Hipocrate, punând oamenii si sănătatea acestora pe primul plan, este absolut necesar ca și noi, cetățenii, să ne luăm un angajament față de medici, unul al responsabilitatii sociale, pentru că sănătatea lor influențează direct sănătatea noastră, a tuturor. Atâta timp cât ne putem baza pe servicii medicale de sănătate eficiente și pe un personal medical sănătos, avem speranță. Protejându-ne pe noi, îi putem proteja și pe cei din jur!
Dumnezeu să vă binecuvânteze, să fiți sănătoși, iar din adâncul inimii vă transmit un sincer MULȚUMESC!”, este mesajul transmis de primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here