Patronul Lactate Brădet: Nu suntem ţapi ispăşitori! Dacă pleca de la noi un aliment periculos, nu ar fi fost o epidemie?

După ce bacteria E.coli a fost depistată în probele recoltate de la mai mulţi angajaţi de la Lactate Brădet, fabrica din Argeş revine în centrul atenţiei.

Patronul fabricii de la Brădet şi-a prezentat punctul de vedere miercuri, 16 martie, într-o conferinţă de presă.

„Ne-am scolarizat si am calificat personalul pentru a face fata celor mai exigente termeni si conditii. Analizele cele mai recente ale angajatilor nostri sunt aici, sunt bune, niciunul nu e bolnav conform legislatiei romane. Tot personalul are facute cursuri pe socoteala noastră. Avem certificat de calitate. Am crezut la inceput ca e un accident, o greseala, cineva a informat gresit, azi ne temem ca e mai mult decat atat. Colaboratorii nostri din Italia si din Germania au facut analize pe produsele de la raft, rezultatele sunt toate negative. Renumita branza gasita cu probleme in magazin a avut contraproba la noi si a fost trimisa la expertiza in Germania. Contraproba este negativa, trebuie cautat unde s-a infectat. Autoritatile nu au facut decat sa ne denigreze cu comunicate care nu erau adevarate”, a declarat Marius Badea.

Marius Badea: „Copiii mei au fost marginalizați și dați deoparte”

Patronul fabricii Lactate Brădet a precizat că nu există nicio legătură între produsele companiei sale şi îmbolnăvirea copiilor. „Nu suntem tapi ispasitori!. Copiii mei au fost marginalizati si dati deoparte. Suntem singura firma care am cerut sa se faca analize de E. Coli personalului, dupa aceea ni s-a spus ca nu sunt elocvente. Oamenii nu baga mana in produse. Am intrebat ce tratament sa le dam, nu ne-a raspuns nimeni, ca nu exista tratament, ca se face degeaba. Nimeni nu ne-a spus ce sa le facem acelor oameni, ni s-a spus sa-i amendam, desi ei nu stiau ca sunt bolnavi. Cei 7 angajati care au iesit pozitiv la analize lucrau in partea de produse ambalate

Chiar daca acei oameni au E. Coli, toate produsele noastre sunt bune. Daca pleca de la noi un aliment periculos, nu ar fi fost o epidemie? Nu exista nicio legatura cu imbolnavirea bebelusilor. Pierderile nu pot fi calculate asa usor, probabil sunt undeva la 4-5 miliarde vechi, plus costuri de imagine, logistica, anuntare in presa. Trebuie sa stim daca cineva vrea sau nu sa ne lase sa lucram, daca autoritatile au facut o greseala sau a fost ceva deliberat. Nu sunt adeptul ideii de a da in judecata, eu vreau acum sa aflam adevarul si sa ajung la linistea de care am nevoie”, mai precizează Marius Badea, patronul fabricii Lactate Brădet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here