BILANŢ Candidat al PDL Argeş la Camera Deputaţilor pe Colegiul Topoloveni, Narcis Godeanu consideră că anul 2011 a fost unul de bun augur atât pentru el, cât şi pentru partidul din care face parte.

Care ar fi cele mai importante obiective îndeplinite în acest an în ceea ce priveşte organizaţia PDL Topoloveni?

În primul rând, foarte important este faptul că am reuşit să ducem la bun sfârşit reorganizarea pe plan local. În al doilea rând, pe aceeaşi scală a importanţei este faptul că am atras spre organizaţie oameni noi, din diferite medii, din societate, din afaceri, oameni care, până în prezent, nu au mai făcut politică. Acest lucru demonstrează deschiderea pe care o avem către proiectele noi. De aici înainte, de la începutul anului viitor, am intrat în etapa de promovare a oamenilor şi a proiectelor politico-administrative, pentru că, din păcate, ne-am confruntat cu o lipsă de notorietate pe plan local. Noi nu ne putem permite să lăsăm zona Topoloveni de izbelişte, aşa cum au făcut ceilalţi, deoarece ne-am asumat dezvoltarea economică.

 

Cât de mult a crescut în ultimele luni numărul membrilor PDL în organizaţia pe care o conduceţi şi cât de mult este implicată organizaţia pe care o conduceţi în viaţa comunităţii?
Pot spune că ne-am atins targetul stabilit şi continuăm strategia de atragere de noi membri. Aceasta este realitatea, oamenii vin către noi, în ciuda teoriei susţinute de adversari că PDL pierde oameni. Din contră, oamenii recunosc necesitatea reformelor şi a politicilor de salvare economică, promovate de Guvernul Boc. Acesta este şi motivul pentru care oamenii vin către noi. De aceea PDL câştigă oameni. Marele merit îi revine domnului preşedinte Mircea Andrei, care a reuşit să atragă oameni către organizaţia judeţeană şi, implicit, către organizaţia locală a PDL Topoloveni.

„Scopul meu este ca proiectele şi iniţiativele noastre să ajungă la oameni într-un mod cinstit”

Urmează un an electoral care se anunţă extrem de încins. Concret, care ar fi „armele” cu care vă puteţi învinge contracandidaţii pe Colegiul Topoloveni?

Acest an electoral, după cum bine aţi aflat din gura preşedintelui PDL Argeş, senatorul Mircea Andrei, va începe din primele momente ale anului 2012, când va fi lansată bătălia pentru Senat, în locul lăsat liber de Mircea Cinteză. Acest moment va fi un preambul pentru alegerile generale. Cât despre „armele” noastre, vă pot spune că nu vor fi letale. Nu vom folosi forţa brută, vom folosi forţa convingerii raţionale şi a argumentelor. Scopul meu este ca proiectele şi iniţiativele noastre să ajungă la oameni într-un mod cinstit.

Cum vedeţi anul 2012 ca bătălie politică în alegerile locale şi parlamentare în Argeş?
Vă repet, eu pe colegiul Topoloveni – şi sunt convins că aceasta va fi strategia PDL la nivelul întregului judeţ – voi aplica o politică a bunului-simţ şi a decenţei. Vom promova valorile şi vom aborda electoratul direct, fără ocolişuri. Din păcate, cum am văzut ce s-a întâmplat la Mihăieşti, mă tem că ceilalţi vor aborda o politică agresivă, total contrară principiilor democraţiei, care oricum nu le va face cinste.  

Ce vă dezamăgeşte cel mai mult la ora actuală în ceea ce priveşte Topoloveniul: lipsa de investiţii sau lipsa de implicare a autorităţilor locale?
Când vorbiţi de investiţii în zona Topoloveni, mă încearcă un zâmbet plin de amărăciune. Despre ce investiţii aţi scris dumneavoastră că au fost în Topoloveni în ultimii ani? Nici eu nu am auzit. Mă dezamăgesc amândouă, pentru că ambele sunt într-o relaţie strânsă de cauzalitate. Lipsa totală de investiţii este efectul nefericit al neimplicării autorităţilor locale în viaţa comunităţii. Din păcate, în toţi aceşti ani a lipsit cu desăvârşire implicarea factorilor de decizie pe plan local. Din această cauză au avut de pierdut localitatea şi cetăţenii.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI