Situaţie inedită la Bradu!

Invitat în platoul televiziunii Argeş TV, Florin Frătică a vorbit despre situaţia nemaîntâlnită din comuna Bradu.

După două mandate de primar, Frătică a fost învins la alegerile din 5 iunie de contracandidatul său, Dan Stroe. Din păcate pentru el, nici candidatul PSD nu a apucat să se bucure de această funcţie după ce a fost reţinut 24 de ore şi s-a ales cu un dosar penal pentru dare de mită, încercând să impună un viceprimar de la PSD, prin coruperea unui consilier de la UNPR. Dan Stroe nu a reuşit să depună jurământul pentru a putea ocupa funcţia de primar deoarece judecătorii i-au interzis să intre în primărie până la finele lunii august.

Aşa că, Florin Frătică, a fost ales viceprimar, cu opt voturi „pentru” şi şapte împotrivă şi are şi atribuţii de primar până la clarificarea situaţiei.

„Ţinând cont de faptul că sunt probleme de ordin penal şi pentru mine şi pentru domnul Stroe sunt de părere că ar trebui să ne retragem amândoi”

În cadrul emisiunii, Florin Frătică a vorbit despre situaţia actuală, precizând că în Bradu ar trebui organizate alegeri anticipate. „Cred că trebuie să avem alegeri anticipate. Deja se strâng semnături pentru reorganizarea alegerilor, iar 23% din cetăţenii cu drept de vot au semnat pentru acest lucru. Au fost multe lucruri ce nu au fost tocmai în regulă la alegerile din 5 iunie, de aceea am făcut şi acele contestaţii şi cred că trebuie să lăsăm oamenilor oportunitatea de a alege un nou primar. Trebuie să organizăm alte alegeri, aceasta este cea mai bună variantă. Ţinând cont de faptul că sunt probleme de ordin penal şi pentru mine şi pentru domnul Stroe sunt de părere că ar trebui să ne retragem amândoi. Eu nu voi mai candida pentru funcţia de primar la viitoarele alegeri, dar voi susţine omul care îmi va continua anumite proiecte şi idei. Nu voi mai candida, dar voi ieşi pe teren şi voi munci. Nu vreau să mă bucur de necazul nimănui, dar nu cred că este moral ca eu sau domnul Stroe să mai candidăm, asta ţinând cont de faptul că avem anumite probleme de rezolvat“, a declarat Florin Frătică.

Comments

comments