Fată de 12 ani din Pitești, lovită de mașină pe trecere. Șoferul a fugit de la fața locului

Identificat de polițiști, după ce a produs un accident rutier. Dacă un eveniment rutier s-a soldat cu rănirea unor persoane, conducătorul auto este obligat să anunțe imediat poliţia, să nu modifice sau să şteargă urmele accidentului şi să nu părăsească locul faptei. Pe 19 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați de către reprezentanții unei unități medicale cu privire la faptul că la sediul unității s-a prezentat o minoră de 14 ani, victimă a unui accident rutier.

Din cercetările efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că în aceeași zi, în jurul prânzului, aceasta ar fi fost acroșată de un autoturism în timpul traversării pe marcajul pietonal, pe str. Tineretului din municipiul Pitești, iar conducătorul autoturismului nu a rămas la fața locului și nu a sesizat organelor de poliție producerea evenimentului rutier.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, conform art. 196 și 338 din Codul Penal.

Pe 20 ianuarie, conducătorul auto a fost identificat, ca fiind un bărbat de 62 de ani, din Mioveni, fiind luată măsura reținerii permisului de conducere și eliberării unei dovezi înlocuitoare, fără drept de circulație. Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here