După ce soţia lui Frătică şi-a anunţat intenţia de a candida la Primăria Bradu, Dănuţ Stroe şi Costel Zamfir îşi pregătesc şi ei nevestele

4,520 views

Pentru că soţii au probleme…soţiile vor să devină embleme.

Deşi alegerile locale au trecut de mult, comuna Bradu rămâne în continuare fără primar, după ce învingătorul, Dan Stroe, stă de aproape trei luni sub control judiciar, având interdicţie de a merge la primărie.

Edilul social-democrat a fost reţinut pe 29 iunie de procurorii DNA în urma unui flagrant făcut pe baza unui denunţ. Dan Stroe a vrut să cumpere cu suma de 8000 de euro un consilier UNPR pentru a obţine majoritatea în Consiliul Local.

Cum dosarul se bazează pe un flagrant făcut ca la carte se pare că lui Dan Stroe îi va fi interzis să mai poată exercita funcţia de primar în viitorul apropiat. Pentru că nici fostul edil Florin Frătică se pare că nu va mai putea candida, dacă va pierde procesul de incompatibilitate intentat de ANI, acesta din urmă vrea să-şi lase soţia, pe Alina Frătică, să intre în politică. Mai mult, Frătică a declarat că se gândeşte serios să se lase de administraţia publică pentru a putea avea grijă de cele două fetiţe. Cum mezina are doar 3 luni, acesta consideră că poate profita de moment pentru a intra în concediu paternal.

După ce acest anunţ a apărut, luni, 12 septembrie, în săptămânalul Ancheta (vezi foto), surse din cadrul Primăriei Bradu susţin că şi Dănuţ Stroe are de gând să renunţe la funcţie din proprie iniţiativă şi să-şi arunce soţia în lupta pentru fotoliul de primar.

Vestea a ajuns şi la urechile fostului primar Costel Zamfir, care, spun aceleaşi surse, şi el ar cocheta cu ideea de a-şi pune soţia să candideze. Şi Costel Zamfir are interdicţie de a mai candida la o funcţie publică, după ce a fost condamnat într-un dosar de corupţie.

 

Comments

comments