Cum să profiți de perioada de reduceri

În fiecare an, luna ianuarie vine cu reduceri la produsele preferate și este foarte ușor să achiziționezi haine, accesorii sau decorațiuni pentru casă, pe care ai pus ochii în perioada sărbătorilor. Pentru pasionații de cumpărături, există reguli de care aceștia țin cont pentru a se bucura din plin de cele mai mici prețuri. Iar reducerile din luna ianuarie se află în printre ele.

Iată ce trebuie să faci dacă vrei să ai acces la cât mai multe produse, chiar și atunci când ai un buget limitat.

  1. Ai răbdare! Mulți nu reușesc să se abțină atunci când găsesc un produs care le place foarte mult și îl achiziționează în ciuda prețului exorbitant. Însă dacă ai puțină răbdare, reducerile de sezon sau ofertele pe care magazinele le fac în mod regulat ca parte din strategia de marketing, te vor ajuta să iei produsul respectiv la jumătate de preț. Mai ales la produsele mai voluminoase și mai scumpe, așteptarea reducerilor este chiar justificată. De exemplu, în această perioadă, la Fashion Days vei găsi pilote, lenjerii de pat și alte obiecte necesare pentru confortul din dormitor, la prețuri accesibile.

  2. Fii receptiv la alternative. Nu te teme că nu vei mai găsi produsul preferat la reduceri. Există întotdeauna un înlocuitor similar sau poate chiar mai frumos. Plaja de produse este atât de vastă, în orice domeniu, încât este imposibil să nu găsești ceea ce ai nevoie chiar și după o perioadă mai îndelungată. Mai mult decât atât, marea majoritate a cumpărătorilor așteaptă perioadele de reduceri, astfel, multe produse rămân pe raft mai mult timp.

  3. Așteaptă reducerile de sezon. Întotdeauna, iarna vei putea achiziționa produsele din colecțiile anterioare de vară chiar și la 70% din preț, iar vara, pe cele de iarnă. Totuși, în luna ianuarie intră deja reduceri, de la 20 până la 50%, la piesele de toamnă, ceea ce înseamnă că încă vei putea purta hainele respective în sezon. De exemplu, pe Fashion Days sunt deja reduceri la pulovere de damă pe care le vei putea integra în ținutele tale până la primăvară și mai departe.

  4. Urmărește campaniile magazinelor online. Abonează-te la newsletter-e, urmărește conturile de social media ale magazinelor preferate sau instalează aplicațiile acestora și primește notificări asupra campaniilor de oferte. Astfel vei fi printre primii care vor beneficia de prețuri promoționale la sute de produse și nu vei risca să-ți ia altcineva obiectele preferate de sub nas.


Chiar dacă ești o împătimită a cumpărăturilor, încearcă să îți limitezi achizițiile la esențial atunci când produsele au preț întreg și așteaptă să te bucuri de acestea atunci când intră la reduceri. Astfel, vei putea cumpăra mai mult și vei avea mulțumirea că ai beneficiat de ofertă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here