Argeș. Șoferiță vitezomană! 163 km/h în localitate! Femeia a rămas fără permis

Pe 24 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat o femeie de 41 de ani, din Mihăești, care conducea un autoturism, pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 163 km/h. În urma abaterii constatate, femeia a fost sancționată cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Tot pe 24 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 54 de ani, din București, care conducea un autoturism, pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 143 km/h. În urma abaterii constatate, bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Dosar penal. Conducea fără permis

Polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică din cadrul Poliție Municipiului Câmpulung au depistat un bărbat de 28 de ani, din Davidești, care conducea un autoturism pe strada Republicii, din municipiul Câmpulung, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă.

Prins la volan cu viteză excesivă și fără permis

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 35 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, pe DN 7C, pe raza localității Băiculești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 145 km/h. În urma abaterii constatate, bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here