Adela Popescu şi Andrei Duban pe scenă la Teatrul Davila. Vor juca HAIMANAUA

Luni, 15 februarie, la ora 19.00, sunteţi invitaţi la Teatrul Alexandru Davila din Piteşti la comedia de succes HAIMANAUA, în regia lui Dan Tudor, cu actori ai TEATRULUI NAŢIONAL şi ai TEATRULUI DE COMEDIE Bucureşti.

Din distributie fac parte: Dan Tudor, Tudorel Filimon, Alina Chivulescu, Dragos Ionescu, Adela Popescu şi Andrei Duban.
 
HAIMANAUA, scurta prezentare.

Extraordinar!!! Toată presa vuiește! Politica învinge dragostea! Planurile electorale sunt date peste cap! Un cetăţean a încercat să se sinucidă. În ultima clipă este scos din apă. Salvatorul lui este declarat Omul Zilei. Oraşul îl vrea primar, familia este dezbinată.
Deznodământ tulburător! Cine este până la urmă vagabondul care a înscenat totul și cu ce scop?!
Haimanaua, adaptarea hollywoodiană și plină de haz a lui Dan Tudor după OMUL CARE A VAZUT MOARTEA, a lui Victor Eftimiu, surprinde prin versatilitatea montării și prin dezinvoltura cu care alternează măștile absurde ale vagabondului.
Alexandru Filimon este interpretat surprinzător printr-un joc al destinului de …ヲ TUDOREL FILIMON, secondat cu patos de senzuala ALINA CHIVULESCU în rolul soției și de exuberanta ADELA POPESCU în ipostaza funny a fiicei îndrăgostite.
ANDREI DUBAN și DRAGOS IONESCU, actori cunoscuți și deveniți indispensabili spectacolelor lui DAN TUDOR, dau siguranță și savoare comică acestei noi și inspirate puneri în scenă.
Dincolo de talentul cu care ne-a convins, DAN TUDOR ştie să construiască adevărul teatral, să decupeze momente, să valorifice potenţialul unor situaţii comice.
De această dată, publicul se poate bucura din plin de întâlnirea cu unii dintre cei mai iubiți și mai populari actori români de comedie.
Pentru mai multe detalii puteti consulta pagina de facebook HAIMANAUA.

Durata spectacol: 1 ora si 45 minute. Preţ bilet: 50 lei. Biletele s-au pus deja în vânzare la caseria teatrului. Program caserie: marţi 10-13, miercuri, joi, vineri: 10- 13 şi 15-17, sâmbătă, duminică: 16,30-18,30. Rezervări şi informaţii la telefon 0741.01.42.67.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here