Te gândești la noi materiale de promovare pentru afacerea ta? FLYERALARM este aici pentru tine!

357 views

Așa cum ne preocupăm de ordinea și curățenia din casa noastră, așa și o afacere trebuie menținută în perfectă ordine. Mai mult, după o perioadă mai mare de timp, ar trebui verificat dacă nu cumva un strat prea mare de “praf” s-a așezat acolo unde ar trebui să fie acum „curat lună”. Și dacă tot a venit primăvara, ce zici de o curățenie nu doar în casă, ci și în afacerea ta? Scapă de toate hârtiile și documentele care îți sunt inutile și care ocupă un spațiu mare în birou sau acasă (în cazul în care ai o afacere la domiciliu).

Sau poate nu de o curățenie are nevoie afacerea ta. Poate ai nevoie de noi materiale de promovare pentru afacerea ta! Poate ai noi angajați pentru care ai nevoie de cărți de vizită, poate trebuie să schimbi flyerele, mapele de prezentare sau e nevoie de un „aer fresh” pentru bannerele tale? Dacă până acum te-ai ocupat mai mult de clienți decât de imaginea afacerii tale, acum e nomentul să apari în fața clienților cu o imaginea proaspăt scoasă la lumină!

Nu prea ai idee de unde și cu ce să începi? Venim noi cu o propunere de nerefuzat. Tipografia FLYERALARM.

Pentru toți cei care dețin o afacere și au înțeles că materialele printate ajută la succesul lor în afaceri, Flyeralarm, tipografia cu renume în Europa, căutată pentru calitatea printului digital și offset, propune standarne înalte de calitate în materie de print. Prezenți la Sibiu din 2015 îi recomandă seriozitatea și calitatea cu care își tratează clienții. Flyeralarm susține cu tărie că o prezentare profesionistă compusă din carti de vizita, coli cu antet sau facturiere personalizate trebuie să fie accesibilă oricărei firme.

Având la îndemână promovarea digitală, te poți gândi că folosirea unor materiale personalizate nu mai contează atât de mult. Secretul este să folosești materiale de promovare personalizate de calitate (atât în ceea ce privește printul cât și designul), iar acestea pot fi la fel de eficiente. De câte ori ți s-a întâmplat să întâlnești pe cineva, să vorbești o grămadă de lucruri interesante legate de afaceri, iar a doua zi pur și simplu să nu-ți mai amintești numele lui/ei? Atunci te-ar fi ajutat o carte de vizită!
Când vine vorba de a organiza un eveniment special, cum ar fi deschiderea unui punct de lucru, promovarea unui produs nou, organizarea unui concert, trebuie să te asiguri că publicul tău țintă află această informație în timp util. Un mod de a face astfel de evenimente cunoscute sunt rețelele sociale, dar, pe lângă asta, poți folosi și una din tehnicile de marketing directe încercate și testate de-a lungul anilor pentru astfel de scopuri: flyere și pliante.

Flyeralarm crede că pentru promovarea unei afaceri este important să folosești materiale personalizate de calitate, iar acest lucru include după cum am spus și mai sus, atât partea de print, cât și partea de design. Probabil ți s-a întâmplat și ție să comanzi diferite materiale iar culoarea din design să nu iasă așa cum doreai sau cartonul folosit pentru print să fie de proastă calitate.

Echipa de lucru FLYERALARM este formată din specialiști în tipografie care au beneficiat de perfecționare în Germania, și toate acestea pentru ca ei să ofere consiliere profesionistă clienților români. Toate produsele comercializate sunt tiparite în Germania, folosindu-se tehnologie și mașini de print digital si offset de ultimă generație de la producători de talie mondială, precum Heidelberg, KBA, Xerox si HP.

La comandă se poate realiza orice produs printat, indiferent de tehnologia de fabricație necesară.

Acum că ți-am dat idei, să ne apucăm de treabă! Clienții urmează să te caute, așa că comandă produsele de care ai nevoie la FLYERALERM, iar tu te poți ocupa fără alte griji de clienți!
Flyeralarm îți ajută afacerea să crească!

Comments

comments