Premierul Mihai Tudose refuză să-l demită pe șeful Poliţiei Române

666 views

Premierul Mihai Tudose refuză să-l demită pe șeful Poliţiei Române. Tudose a anunțat că nu va semna propunerea de demitere pentru șeful Poliției Române, trimisă de ministrul de Interne, Carmen Dan.

Mihai Tudose l-a rugat pe șeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu, să prezinte concluziile privind scandalul poliţistului reţinut pentru agresarea sexuală a doi copii. Mai mult, Mihai Tudose l-a şi lăudat pe Despescu pentru rapiditatea cu care a fost prins pedofilul.

“Am vorbit astăzi cu domnul Despescu. Mi-a prezentat raportul care am înțeles că a fost gata abia azi-dimineață. Am înțeles că noua propunere pentru șefia Poliției Române și-a declinat dorința de a prelua această funcție. L-am rugat pe domnul Despescu ca într-o săptămână să-mi prezinte măsurile luate de domnia sa, pentru remedierea situației. Ceea ce totuși trebuie remarcat este că acel făptuitor a fost prins totuși în două zile. E o notă foarte bună pentru Poliție. De ce nu s-au luat și alte măsuri sau unde au scârțâit lucrurile, voi vedea după aceată săptămână când urmează să-mi prezinte concluzia”, a precizat Mihai Tudose.

Comments

comments