Poliţiştii zilei. Agent șef Sorin Dragomir şi agent principal Mosoianu Andrei, de la Albota, au salvat viaţa unui bărbat

659 views

Pentru a doua oară într-o săptămână, poliţiştii argeşeni sunt declaraţi “Poliţiştii zilei” de către superiorii lor din Ministerul de Interne.

Azi sunt lăudaţi agent șef Dragomir Sorin, de la Secția nr. 2 Politie Rurală Albota și agent principal Mosoianu Andrei, de la Postul de Poliție Albota. “A fost un apel la 112. Cel de la capătul firului a spus că se sinucide. Apoi a închis. Colegii noștri au identificat repede apelantul, iar când au ajuns la el, l-au găsit în ștreang. Polițiștii au ajuns la timp, în ultimele sale clipe de #viață, salvându-l” au povestit, pe scurt, colegii lor care se ocupă de pagina de Facebook a ministerului.

Luni, un alt poliţist din Argeş a fost recompensat simbolic cu acelaşi titlu. Adjunct de poliție Cocioabă Daniel, din cadrul Postului de Poliție Săpata, a salvat viața unui bărbat, de 59 de ani, deținător legal de armă, care s-a împușcat accidental în picior. Acesta a ajuns primul la fața locului, a aplicat bărbatului rănit un garou, astfel încât acesta a fost preluat conștient de ambulanță.

Comments

comments