LASER TAG, cel mai nou joc HIGH-TECH, acum şi în Piteşti!

2,931 views

Blvd. Republicii nr. 117 A, intersecţia cu Banu Mărăcine (fostul magazin NEOSET)
Facebook.com/lasertagpitesti
Tel. 0770.838.832

LASER TAG este cel mai nou joc high-tech indoor de tip combat. O arenă special amenajată sub forma unui labirint imens cu obstacole gen tobogane, maşini, rampe este terenul în care se pot confrunta mai multe echipe sau mai mulţi jucători. Fiecare trebuie să obțină puncte tragând cu o armă de mână sau o replică a unei arme comune, care emite o rază infraroșu.

LASER TAG este un sistem folosit nu doar de publicul larg ci și de multe din armatele din lume pentru antrenament.

Jucătorii antrenaţi în confruntare îşi dezvoltă astfel comunicarea și coordonarea pe teren, când joacă în aceeaşi echipă, cât și aplicabilitatea diverselor strategii de luptă împotriva adversarilor.

Spre deosebire de alte sporturi care imită lupta cu arme, acest joc nu produce niciun efect fizic asupra jucătorilor (nici durere) și poate fi experimentat atât de persoane foarte tinere cât și de cei mai în vârstă.

LASER TAG are foarte multe avantaje comparativ cu alte jocuri care simulează o luptă. Este foarte realist, permiţând desfășurarea luptei în practic orice mediu, nu se poate trișa (totul fiind electronic) şi permite crearea de rapoarte la sfârșitul jocului pentru a vedea punctajul fiecărui jucător. Şi unde mai pui că este şi o activitate fizică tip cardio, înlocuind chiar şi mersul la sală!

OFERTĂ SPECIALĂ pentru unităţi şcolare

Începând cu luna mai, venim în sprijinul şcolilor şi liceelor, îmbinând utilul cu plăcutul: copiii şi profesorii beneficiază de oferte speciale pentru a testa cu adevărat ce înseamnă jocul de echipă, dezvoltarea strategiilor, rezolvarea de probleme, totul într-un mediu sigur şi cu multă distracţie!

În felul acesta, copiii pot termina şcoala şi începe vacanţa de vară cu o super-petrecere unică în Piteşti!

Mai ales că, în afară de arena de luptă, care are peste 300 mp, LASER TAG Piteşti oferă un spaţiu de joacă şi petreceri adiacent având in total peste 500 mp, unul dintre cele mai generoase spaţii destinate petrecerii timpului liber.

PartyZone Laser tag Pitesti, cel mai nou spatiu de joaca si petreceri pentru copii! 0770838832 😉 #lasertagpitesti #newintown #pitestifun #partyzone

Publicată de Laser Tag Pitesti – Party Zone pe Marţi, 8 Mai 2018

Sunt disponibile pentru party-uri pentru copii şi adolescenţi: console Wii şi PS4, mese de Air hockey, Foosball, Basketball electronic, Ping pong, Darts, spaţiu special amenajat pentru părinţi, arena de sumo şi twister gonflabilă.

Mai multe detalii despre ofertă, care este personalizabilă în funcţie de cerinţele clienţilor, şi preţuri, găsiţi AICI.

Comments

comments