Judecătorul Cristi Danileț va susține la Bascov seminarii de educație juridică pentru absolvenți de drept și elevii de liceu

Ultimele două mari evenimente de educaţie juridică organizate anul acesta sub egida EDUIURIS, program desfăşurat de asociaţia VeDem Just – Voci pentru Democraţie şi Justiţie, se va desfășura la Bascov, la Casa de Cultură „Adriana Trandafir”.

Pe 8 și 9 decembrie, binecunoscutul judecător Cristi Danileț, membru în Consiliul Superior al Magistraturii, va fi lector în două conferințe speciale.

Data de 8 decembrie este dedicată avocaţilor şi studenţilor la drept care vor să predea nonformal educaţia juridică. Participarea la curs asigură certificate de atestare în baza cărora cursanții vor putea să facă acest lucru în școli.

Pe 9 decembrie vor putea audia prelegerile chiar elevii de liceu! În plus față de informațiile necesare pentru ca orice elev de liceu să își pună bazele unei educații juridice extrem de binevenite în contextul actual, chiar indispensabile, fiecare dintre cei care vor alege să participe la curs va primi și cărți de specialitate. Evenimentul se va desfășura în baza unui protocol cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.