Ionuț Lupescu, candidat la funcția de președinte al FRF, prezent la Pitești

704 views

Ionuț Lupescu, fost fotbalist și candidat la funcția de președinte al Federației Române de Fotbal a fost prezent astăzi la Pitești. Acesta a discutat cu membrii Asociației Județene de Fotbal Argeș reprezentați de președintele Cornel Sorescu și le-a transmis că până la sfârșitul anului va trimite la Parlament o lege care să creeze condițiile pentru dezvoltarea sportului.

”Sunt foarte încrezător că voi avea succes. Legiuitorul asteapta un partener credibil în fotbal. Aceasta este cea mai mare problema a fotbalului nostru: credibilitatea. Sportul trebuie să devină o prioritate, la nivel național. Le-am transmis oamenilor de fotbal din Argeș că am de gând să îmi folosesc toată credibilitatea acumulată atât ca jucător, cât și ca oficial al UEFA, pentru a convinge decidenții politici să ne așezăm la masă și să facem împreună legi de susținere pentru sport.

O altă problemă discutată, și aceasta strâns legată de componenta legislativă, este cea a finanțărilor. Le-am transmis informațiile primite de la specialiștii cu care m-am consultat: există suficienți bani în piață, aceasta situându-se la nivelul anului 2008, problema este însă aceeași: credibilitatea. În prezent, în zona fotbalului, mediul de business nu are un partener de dialog credibil și nu este tentat să investească. Îmi doresc să schimb această percepție și știu că am capacitatea să o fac”, precizează Ionuț Lupescu.

Comments

comments