Hair-stylist Valentin Sandu: Ce tunsori de bărbați se poartă în sezonul 2018? Află și culorile anului

1,407 views

Stiliștii nu-i limitează pe bărbați în alegerea tunsorilor, de aceea, fiecare coafură reprezintă o îmbinare armonioasă de diferite tehnici. Unica cerință este naturalețea și acuratețea tunsorii.

”Și în 2018 totul este permis în ceea ce ține de tunsori și tăieturi „cioplite” ale părului, dar trebuie să ținem cont de notele de bază ale alegerii unei tunsori: tipologia părului, textura acestuia, fizionomia feței și nu în ultimul rând de timpul care dorește fiecare să îl aloce aranjării părului. Este foarte important să facem diferența între tunsoarea clasică (fără ca aceasta să necesite o coafura în prealabil) și tunsoarea modernă”, explică hair-stylistul Valentin Sandu.

Un alt capitol pe care stiliștii îl abordează în materie de hair style este cel al „geometriei în tunsoare”, mai ales că în ultimul timp sunt în vogă linii, șerpuieli, desene pe scalp etc. ”Nici în acest domeniu nu este ideal să exageram în „geometrizarea unei tunsori” mai mult decât este cazul sau să transformăm capul clientului în „pictoriale geometrice” sau fără a ține seama de fizionomia fiecăruia. În noul sezon, pozițiile de lider sunt ocupate de tunsorile cu tâmplele descoperite și părul tapat în vârful capului sau părul cât mai natural cu bucle lejere pe un păr tuns la o lungime medie. Acestea pot fi tunsori în stil retro, cât și opțiuni mai potrivite pentru tineri. O imagine aleasă corect îi va conferi posesorului încredere în sine și va pune accentul pe particularitățile pozitive ale aspectului exterior. Tunsoarea pompadour rămâne și în 2018 lider de top în alegerea coafurilor bărbătești. Această tunsoare permite efectuarea a multor experimente; poate fi aranjată haotic sau original. Bretonul este pieptănat la spate, într-o parte sau aranjat pe frunte. Imaginea este creata de starea de spirit a posesorului”, potrivit hair-stylistului argeșean.

Ce culori sunt în tendințe?

”În ce privește culoarea părului, 2018 vine cu o naturalețe a acesteia, ba mai mult se pune accent pe nuanțele de „grizon” natural sau creat, deci bărbații cu ceva fire albe se pot considera fericiți. Altfel, se poartă ușoarele tendințe de mese, realizate în stil rebel, mese pe culori de la blond accentuat și ajungând până la blond gri sau argintiu. Tot ceea ce contează este să se păstreze „linia de masculin” făcând notă de concordanță între tunsoare, hair style, stil vestimentar și cosmetizare. 2018 nu este anul care să încurajeze sprâncenele pensate ”exagerat„ la bărbați sau vestimentația excesiv sleam”, precizează hair-stylistul.

Comments

comments