Fostul mare fotbalist Gică Popescu va fi consilierul premierului Tudose pentru organizarea Europenelor de fotbal în România

1,282 views

Premierul Mihai Tudose a anunțat, miercuri, că are un nou consilier în persoana fostului component al „Generației de Aur” a României, Gheorghe Popescu. Acesta va fi consilier pe probleme de relație cu UEFA și organizarea Campionatului European de Fotbal din 2020.

„Am găsit nişte oameni extraordinari care se pricepeau să facă o bancă, o autostradă. Domnul vicepremier Ciolacu a zis să luăm pe cineva care a făcut fotbal. Pe cineva care ştie unde e UEFA. S-a discutat cu soluţia respectivă, în decembrie. Care a vrut să vadă dosarul, să ştie în ce se bagă. Azi a zis da. De azi am un consilier nou, îl cheamă Gică Popescu”, a declarat premierul Tudose.

„I-am spus că îi mulţumesc că de azi îşi nenoroceşte din nou viaţa. Nu ştiu dacă i-am făcut un bine. Sunt convins că şi Gică Hagi va da o mână de ajutor. Când i-am chemat la Guvern în decembrie, erau mai timoraţi. Le-am spus că noi trebuie să fim timoraţi pentru ce au realizat ei”, a mai afirmat premierul.

România a primit în 2014 dreptul de a organiza pe Arena Naţională trei meciuri din cadrul fazei grupelor CE din 2020 şi o partidă din optimile de finală.

Comments

comments