Concerte de excepție la Mioveni! Artiști consacrați vor cânta la Zilele Orașului

857 views

Orașul Mioveni își va sărbători patronii spirituali, pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel, printr-o serie de manifestări cultural-artistice, istorice și religioase, spectacole folclorice, concerte cu artiști consacrați ai muzicii pop și rap și multe alte surprize, sub cupola sărbătorii “Zilelor Orașului Mioveni – aniversarea a 533 de ani de la prima atestare documentară a localității”, în perioada 29 iunie – 01 iulie. Organizatorii acestui eveniment sunt Consiliul Local Mioveni, Primăria Orașului Mioveni și Centrul Cultural Mioveni, alături de o serie de sponsori și instituții, care au contribuit material și logistic.

Concerte de excepție la Zilele Orașului Mioveni

Pe scena din Mioveni vor cânta și încânta publicul prezent mai mulți artiști consacrați: Speak&Libelula – unul dintre cei mai talentati si mai fresh rapperi din țară, Nicolle Cherry – artistă extrem de cunoscută și iubită mai ales în rândul publicului tânâr și Delia – una dintre cele mai bune voci a industriei muzicale din România, o mega vedetă care nu are nevoie de nicio altă prezentare.

De asemenea, publicul va avea parte de un program artistic la fel de promitățor, de data aceasta seara fiind dedicată muzicii folclorice. Pe scenă vor urca Emilia Dorobanțu – vocea de aur a Olteniei, considerată urmașa Mariei Tanase, Olguța Berbec și cuplul Doinița și Ionuț Dolănescu.

Comments

comments